Περιοχές υλοποίησης σεμιναρίων:

Λίγα μπορούν να ειπωθούν για την Πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, τα οποία δεν είναι ήδη γνωστά. Το δίκτυο συνεργατών μας, επιτρέπει να διοργανώσουμε σεμινάρια στην πρωτεύουσα, σε σχεδόν όλα τα δοθέντα θέματα. Αν ένα σεμινάριο δεν μπορεί να οργανωθεί σε μια από τις άλλες περιοχές μας, τότε η Αθήνα έρχεται να γεμίσει το κενό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όντας η Τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η Πάτρα είναι ένα φυσικό ναυτικό λιμάνι και ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο. Διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στην χώρα το οποίο φιλοξενεί δεκάδες διαφορετικά θέματα σπουδών, η Πάτρα έχει μια ιστορία επιτευγμάτων υψηλής εκπαίδευσης. Εκεί, είμαστε συνδεμένοι με περισσότερα από ένα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και ένα παρακλάδι του Πανεπιστημίου Πατρών, και χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις των συνεργατών μας ή/και τους έμπειρους συνεργάτες-καθηγητές για τα σεμινάριά μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Καρδίτσα είναι μια μικρή πόλη στο κέντρο της Θεσσαλίας και της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία στην Γεωργία. Ο Τουρισμός είναι επίσης ένα πεδίο που κατέχουν οι ντόπιοι, καθώς είναι κοντά σε αρκετούς φυσικούς Τουριστικούς προορισμούς (Μετέωρα, Λίμνη Πλαστήρα κλπ). Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στην Καρδίτσα, κρατώντας μια ιστορία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων περισσότερο από μία δεκαετία. Πολλά σεμινάρια συνδεμένα με μοντέρνα θέματα μπορούν να πραγματοποιηθούν εδώ, με τη Γεωργία, τον Τουρισμό, την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας να μετρώνται ανάμεσα σε αυτά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Βόλος είναι ένα φυσικό ναυτικό λιμάνι, το οποίο είναι κοντά σε πολλές πόλεις και τοποθεσίες στην Θεσσαλία. Παρ’ ότι είναι μια μικρότερη πόλη, ο Βόλος είναι γνωστός για τον αντίκτυπό του στον Τουρισμό, και το Πανεπιστήμιο του Βόλου έχει κερδίσει αναγνώριση για τα υψηλά ποιοτικά του στάνταρντ. Ποικιλία σεμιναρίων μπορούν να γίνουν στον Βόλο, χρησιμοποιώντας τους πόρους του δικτύου Κέντρων Δια Βίου Μάθησης με τα οποία συνεργαζόμαστε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάνετε την έξυπνη επιλογή και συνεργαστείτε με το E-SCHOOL

Υπηρεσίες Ποιότητας

Επωφεληθείτε από έναν έμπειρο Εταίρο και επιτύχετε τους στόχους σας – Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει δια μέσου κάθε διαδικασίας και θα εξηγήσει τα οφέλη των επιλογών σας, βοηθώντας σας έτσι να επιτύχετε τους σκοπούς της πρότασής σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. …………….

Ευέλικτος Σχεδιασμός

Κανένα χρονοπρόγραμμα δεν είναι έξω από τις ικανότητές μας, και όλες οι τροποποιήσεις είναι εφικτές. Πάντα θα βρίσκετε υποστήριξη σε όποιες καταστάσεις εμφανιστούν, και μαζί θα προσαρμόσουμε κάθε λεπτομέρεια ενός σχεδίου έτσι ώστε να ταιριάξει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. …………….

Καινοτόμα Θέματα

Εξερευνήστε τις νεότερες μεθόδους και τεχνολογίες σχετικές με το πρόγραμμά σας – το E-SCHOOL διαθέτει μια γκάμα από καινοτόμα σεμινάρια που συνδυάζουν την τεράστια εμπειρία μας στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Επαγγελματική Εκπαίδευση πάνω στους τομείς Νεολαίας και Ανεργίας με τις νεότερες διαθέσιμες τεχνολογίες και διδακτικές μεθόδους.  …………  …………  …………  …………  …………  …………  …………  …………

Εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα

Αθήνα

500 τετραγωνικά μέτρα με 8 αίθουσες,

Πάτρα

400 τετραγωνικά μέτρα με 5 αίθουσες,
40 υπολογιστές & πάνω από 50 Καθηγητές

Καρδίτσα

250 τετραγωνικά μέτρα με 4 αίθουσες, 44 υπολογιστές
& πάνω από 25 Καθηγητές

Βόλος

300 τετραγωνικά μέτρα με 4 αίθουσες, 37 υπολογιστές
& πάνω από 30 Καθηγητές

Τρίκαλα

220 τετραγωνικά μέτρα με 3 αίθουσες, 35 υπολογιστές

Λάρισα

280 τετραγωνικά μέτρα με 4 αίθουσες, 42 υπολογιστές
& πάνω από 30 Καθηγητές

Ξεκινήστε την δική σας Πρόταση τώρα, συνεργαστείτε με το E-SCHOOL

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!